Smart bruk av Mailchimp gjør jobben lekende lett
June 12, 2019, 11:59 Events,Kultur og verdier,Mailchimp by Hilde Haustreis

Fredag 21. juni arrangerer vi vår tredje fredagsfrokost, denne gangen med Mailchimp i fokus. Anne Merete Rodem fra Lillestrøm Kultursenter kommer og forteller om deres Mailchimp-reise, en reise som de siste 6 månedene har besøkt noen spennende destinasjoner.

Anne Merete Rodem

Anne Merete er utdannet journalist med fartstid fra både God Morgen Norge og noen av landets største tidsskrift. De siste 7 årene har hun jobbet som markedssjef for Lillestrøm Kultursenter, og det var gjennom Mailchimp og Lillestrøm Kultusenters fremtidsplaner og visjoner at våre veier møttes.

Anne Merete er overbevist om at e-post er den mest effektfulle plattformen for markedsføring. Tall viser f.eks. at e-post er fem ganger så effektivt som Facebook, når det kommer til konverteringer.

Den siste tiden har Mailchimp også lansert verktøy som gjør det enklere for brukerne å treffe sin målgruppe med riktig budskap. Ved bruk av segmenterte og automatiserte utsendelser, kan du øke åpningsraten din med 100-150%.

Meld deg på vårt gratis frokostseminar, og få en hyggelig og lærerik start på helgen og sommeren sammen med oss i HCL Nordic.

Meld deg på her: bit.ly/fredagsfrokost-mc

HCL Nordic og pandemien korona:Vi ønsker å være din støttespiller!

HCL Nordic leverer digitale tjenester i form av Mailchimp/kommunikasjonsløsninger, SMS, nettsider med mer.  Våre kunder er i stor grad berørt av korona-utbruddet, og trenger å nå ut til sine kunder og samarbeidspartnere med viktig informasjon i løpet av kort tid.

Vi har løsninger som gir deg full oversikt over kundedataene dine i Mailchimp for å sende ut e-post eller SMS, og kan få deg opp å gå i løpet av svært kort tid. Vi kan også hjelpe deg med å sette opp og sende ut viktig informasjon, gjennom den kanalen du måtte ønske.