La lily sende ut nyhetsbrev for deg
June 2, 2021, 13:46 lily,Mailchimp by Amalia

Det er mye man vet man burde gjøre, som f.eks å sende ut regelmessig nyhetsbrev, men det er ikke alltid tiden eller ressursene strekker til. Da kan det være greit å ha en digital medarbeider med på laget. Lily har lenge hjulpet mange med å frigjøre tid ved å automatisere digitale prosesser, som blant annet dataoverføring, strukturering av data, og automatiserte utsendelser.

Nå tar lily din markedsføring til et nytt nivå, og kan nå automatisere dine nyhetsbrevutsendelser. Ved hjelp av denne automatiske løsningen, kan du sende ut informasjon om siste nytt til dine nyhetsbrevmottakere – uten å løfte en finger.

Hva du ønsker å fortelle om er opp til deg – om det er nye arrangement, kinoforestillinger, siste blogginnlegg, nyhetsartikler, eller lignende. 

STØREN KULTURHUS – FRA NULL TIL HUNDRE

Okei, kanskje ikke fra null, og kanskje heller ikke til hundre, men fra å ikke egentlig ha tid til å sende ut nyhetsbrev, til å sende ut opptil to ganger i uken – uten å gjøre noe som helst. Det kan vi vel kalle en oppgradering.

Hver onsdag går det ut et nyhetsbrev som forteller om de siste kinoforestillingene som er tilgjengelig hos Støren kino, og hver fredag går det ut et nyhetsbrev som forteller om de siste arrangementene som er lagt til i Støren kulturhus sitt kulturprogram. Kulturhusleder, Knut Inge Solem, bruker ikke en kalori på dette. 

SLIK KAN ET AUTOMATISK NYHETSBREV SE UT:

 

MEN HVORDAN FUNKER DET, SÅNN HELT EGENTLIG?

Vi setter opp en mal basert på din designmanual og dine ønsker, du setter kriteriene for hva som skal sendes ut (f.eks arrangement eller blogginnlegg), du bestemmer hvor ofte og til hvem det skal sendes til.

Det vil si at dersom du vil sende ut nyhetsbrev med nyeste arrangement, vil lily gå inn på siden din, plukke de ut, og sette de inn i et nyhetsbrev før det sendes ut på et fastsatt tidspunkt. Det gjelder både bilder og tekst, og eventuell tilleggsinfo dersom du ønsker det. Helt automatisk, enkelt og greit. 

Men hva om det ikke er blitt lagt ut noen nye arrangement? Da går det heller ikke ut noe nyhetsbrev. lily sender kun ut nyhetsbrev dersom det er noe å fortelle. 

HVORDAN KOMME I GANG

Om du benytter deg av lily fra før, eller ikke, er det like enkelt å komme i gang. Ta kontakt med oss, så utarbeider vi en mal og gjør klar utsendelsene for deg. Alt du trenger å gjøre, er å fortelle oss hva du ønsker å kommunisere til dine kunder.

Har du noen andre spørsmål? Ta kontakt med oss her

Les mer om automatiske utsendelser under:

Lily e-postbot