OM OSS

Claus Lorentzen grunnla HCL Nordic As i mars 2014. Siden den gang har vi levert tjenester innen digital markedsføring og digitale løsninger. Vi bidrar på områder der våre kunder mangler kompetanse og erfaring, og vi løser et konkret behov som blir viktigere og viktigere i dagens marked. Nemlig å gjøre seg, og ikke minst holde seg synlig og relevant overfor potensielle kunder. Skape en kundedialog som er nyttig og verdifull for begge parter.

 

Vårt konkurransefortrinn skal være menneskene som jobber her. Vi leverer digitale løsninger – men som likevel skapes av mennesker for mennesker. En god bedriftskultur er derfor høyt prioritert – fordi vi vet at det er avgjørende for hvordan vi leverer våre tjenester. Mange har samme kompetanse som oss, men det er hvordan vi forvalter kompetansen, hvordan vi samhandler og følger opp som er avgjørende for resultatet.

 

I tillegg skal våre forretningsmodeller være et konkurransefortrinn. Våre modeller er bygget mye etter samme prinsipp som SaaS modeller. Det skal være enkelt å bli kunde hos oss, men det skal være like enkelt å bytte oss ut dersom du ikke skulle bli fornøyd.

Claus Lorentzen

Daglig leder

Cathrine Gudesen Torp

Rådgiver/kursholder

Alis Chetreanu

Design

Hamed Alibakhsh

Tech Lead

Hilde Haustreis

Digital Kunderådgiver/Customer Success

ROBERT NÆSS

Tekstforfatter/content

Jon Ferei

Utvikler

Sreejith Raman

Utvikler

Deg?

Webdesigner

LEDIGE STILLINGER