En god start på høsten!
September 27, 2019, 09:50 Events,Kultur og verdier,Mailchimp,PR

August og september har vært noen produktive måneder for oss i HCL Nordic. Vi har fått muligheten til å delta på Riksteatrets årlige konferanse, Kulturhuskonferansen i Larvik og Fagpressens kick-off, noe som har ført til mange spennende, nye bekjentskap.

 

Riksteatrets konferanse: 

På Bjørvika i Oslo var det i slutten av august duket for Riksteatrets årlige konferanse for kulturhus. Vi ble invitert for å fortelle om viktigheten bak nyhetsbrev og hvordan det kan hjelpe kulturhusene til å for eksempel generere mer billettsalg. Det var mange som engasjerte seg i spørsmålsrunden, noe vi alltid synes er gøy!

 

Kulturhuskonferansen: 

I starten av september tok vi turen til Bølgen kulturhus i Larvik, der Kulturhuskonferansen fant sted. Det var tre effektive og morsomme dager, hvor målet var å bli bedre kjent med allerede eksisterende kunder, men også å stifte nye bekjentskaper. Vi vil takke alle som kom bort og slo av en prat, håper vi ses snart igjen! 

 

Fagpressens kick-off:

Den 17. september inviterte Markedsforum inn til Fagpressens kick-off. Dagen var proppfull av ulike foredrag der hovedfokuset lå på digitalisering, nyhetsbrev, merkevarebygging og innholdsmarkedsføring. Vi i HCL Nordic fikk snakke om en av de tingene vi virkelig brenner for; nyhetsbrev. 

Det ble sagt like før vi gikk på scenen at “ingen melder seg frivillig på nyhetsbrev nå til dags”, men stemmer det? Hva om du lager det nyhetsbrevet som kundene dine gleder seg til å få? Målet er å få de til å tenke “endelig!” i det det kommer inn i mail-innboksen. 

Mange kvier seg for å komme i gang med nyhetsbrev og unnskyldningene for å la være å bruke denne kanalen er mange; tar dette for lang tid, skal jeg sende “alt til alle” og er egentlig nyhetsbrevet mitt godt nok? Lag din egen struktur og legg opp en plan for hvordan du skal gå frem. Hva ønsker du å oppnå med ditt nyhetsbrev, og hvordan skal du få dette til? 

Skal du holde et faglig seminar eller event? Vi kommer gjerne og holder et foredrag for dere!

Kontakt [email protected] for mer informasjon.