Oslo Nye Teater og Det Norske Teatret velger HCL Nordic
November 27, 2019, 14:30 lily,Mailchimp by Claus

Velkommen til teatrene i Oslo:

Vi er så stolte og glade for at vi har fått muligheten til å hjelpe Oslo Nye Teater og Det Norske Teatret med deres digitale kundedialog. For kun noen måneder siden, var det Den Norske Opera og Ballett som ga oss tillit, så det er utrolig inspirerende for oss å få lov å bidra med vår kompetanse og erfaring til flere av Norges største musikk- og sceneinstitusjoner.

Velkommen til oss.

Felles for alle disse tre aktørene, er at de kommer til å benytte Mailchimp som verktøy for digital kundedialog. Oslo Nye Teater kommer i tillegg til å benytte vår plattform, lily, til å overføre kjøpshistorikk fra billettsystemet til Mailchimp. Oslo Nye Teater benytter Ticketmaster som sitt billettsystem, mens Det Norske Teatret og Den Norske Opera & Ballett benytter SRO som billettsystem.  I SRO finnes allerede en integrasjon mellom billettsystemet og Mailchimp.

Status så langt:

Det er verdt å nevne at vi, i tillegg til disse tre aktørene, nærmer oss nesten 30 kunder innenfor liveunderholdningsindustrien som bruker kombinasjonen Mailchimp og vår plattform for overføring av historisk kjøpshistorikk. Blant disse er 10 kulturhus rundt omkring i Norge, fra Lofoten kulturhus i nord, til Lyngdal kulturhus i sør. I tillegg har management som Backstage management & produksjon og All Things Live valgt lily som løsning.

Siden vi utviklet plattformen for Oslo Filharmonien i 2017, har kundene kommet i et forrykende tempo og vi setter utrolig stor pris på alle som viser oss tillit og velger oss. Foreløpig er det billettsystemene DX og Ticketmaster som vi samarbeider med, men vi får se hva fremtiden bringer. Kanskje andre billettsystemer får øynene opp for mulighetene?

Visjonen vår er veldig enkel; Vi ønsker å hjelpe kulturhus, musikkscener, management og alle andre aktører innenfor bransjen med å ta opp kampen med Netflix og HBO. Folk skal ut av sofaen og inn på live events.

Vi ser for oss Børge – han ligger hjemme på sofaen og zapper mellom kanalene, som han alltid gjør. Det som er litt synd, er at Børge kunne vært på konsert i kveld. Favorittbandet spiller nemlig på en scene i nærheten av der han bor. Hadde Børge bare visst det.