Meld deg på i dag
Nyhet
Mailchimp Meetup

Mailchimp Meetup er møteplassen for deg som bruker Mailchimp i dag. Vi har gjennom de siste årene hjulpet flere hundre norske bedrifter med å optimere sine resultater ved å bruke Mailchimp. Gjennom dette arbeidet har vi oppnådd en dyp kompetanse og innsikt i hva som fungerer og hva som gjør at noen har mer suksess enn andre. Denne innsikten ønsker vi å dele med deg.

Vi står for en deilig frokost, så kom sultne!

Tid: Fredag 05. juni, 08.00-10.00

Adresse: UMA Workspace, Stenersgata 8 (vis á vis Oslo City)

Meld deg på her

Eventet er snart fullt!

 

Foreløpig agenda ser slik ut:

Hvordan kombinere Mailchimp med SMS!

Vi har flere og flere kunder som ønsker å kombinere Mailchimps kundedata med SMS. Vi ønsker å dele vår kompetanse og innsikt med dere, og vise hvordan du kan bruke verdifull kundedata på tvers av kanaler.

Mailchimp + Facebook + Instagram

Lurer du på hvordan du kan kundedataen din i Mailchimp effektivt i din markedsstrategi og annonsering på Facebook og Instagram? Kom og lær hvordan.

 

 

 

Se bilder fra forrige Mailchimp meetup som ble avholdt 6. mars 2020 med over 100 deltakere.

 

Prate mer om Mailchimp?

HCL Nordic og pandemien korona:Vi ønsker å være din støttespiller!

HCL Nordic leverer digitale tjenester i form av Mailchimp/kommunikasjonsløsninger, SMS, nettsider med mer.  Våre kunder er i stor grad berørt av korona-utbruddet, og trenger å nå ut til sine kunder og samarbeidspartnere med viktig informasjon i løpet av kort tid.

Vi har løsninger som gir deg full oversikt over kundedataene dine i Mailchimp for å sende ut e-post eller SMS, og kan få deg opp å gå i løpet av svært kort tid. Vi kan også hjelpe deg med å sette opp og sende ut viktig informasjon, gjennom den kanalen du måtte ønske.