Hvordan løser Støren kulturhus streaming-konsert?
January 4, 2021, 13:11 lily by Amalia

Annerledes tider åpner opp for nye muligheter. 

Det er i motbakke det går oppover, sies det, og det beviser seg ofte å være riktig. Det har vært et annerledes år for alle, på godt og vondt, og 2020 går nå mot slutten.

Når vi ser tilbake på året som var, kjenner vi oss takknemlige og stolte. Stolte over å få jobbe med fremoverlente, positive og innovative aktører, og takknemlig for at vi får være med på å realisere deres drømmer og visjoner! 

En av de tingene vi ser blir en del av det “nye normale” er streaming-konserter og -forestillinger. Å delta på en live-stream, eller forhåndsinnspilt konsert gir langt flere muligheten til å kunne delta, da de kan delta hjemme fra egen stue, fra hytta, eller hvor enn i verden de måtte befinne seg. Flere kan delta uten å måtte sette seg på et fly, bruke en hel helg, osv.

KULTURHUSETS JULEKONSERT HOS STØREN KULTURHUS

En av våre fremoverlente og fremtidsrettede kunder er Støren kulturhus. 

Vi ble kontaktet av Knut Inge Solem, kulturhusleder på Støren kulturhus, i slutten av november. De skulle arrangere 7 streamingkonserter fra julaften til 1. januar, og trengte hjelp til å sette opp en løsning for utsendelse av link og passord til sine billettkjøpere. I løpet av et par uker var billettene i salg, og løsningen på plass. 

Støren kulturhus er allerede kunde av lily, og løsningen kunne derfor enkelt implementeres. lily sørger for overføring av data, og utsendelsene lik den over ble trigget basert på billettkjøp. I utsendelsene ble det brukt flettedata, slik at hver utsendelse var tilpasset den spesifikke konserten kunden hadde kjøpt billett til, med tidspunkt, link og passord. 

Linken gav billettkjøperne tilgang til streamingkonserten, som de kunne se på mobil, pc, AppleTV, mm.

LØSNINGEN ER KLAR TIL BRUK

Ønsker du å kunne tilby streaming til dine kunder? Du legger ut billetter for salg slik som du ellers ville ha gjort, og vi har løsningen klar for utsendelse av link og passord. I tillegg kan vi også hjelpe deg med å sette opp konserten på egen nettside. Både Vimeo og YouTube er gode alternativer for streaming, og vi kan embedde løsningen direkte på deres nettside, gjemt bak et passord selvfølgelig. 

Selger du dine billetter hos Ticketmaster, Eventim og/eller DX kan vi få deg oppe og gå på løsningen i løpet av dagen. Ta kontakt for å komme i gang.