Bestill support fra oss i dag
Support Mailchimp

Mailchimp byr noen ganger på utfordringer. Da kan det være godt å ha en Mailchimp ekspert tilgjengelig.

Bli kunde:

Vi i HCL Nordic har bred kompetanse i Mailchimp. De siste 4 årene har vi hjulpet over 300 kunder med utfordringer i deres Mailchimp-konto, og som Mailchimp-partner er vi også en del av Mailchimp Expert Directory.

Support av din Mailchimp konto:

Vi er et team med hyggelige konsulenter som står klar til å hjelpe deg med support i din Mailchimp konto. Uansett stort eller lite problem – vi hjelper deg.

Mailchimp meetup for brukere i Oslo 5. juni.

Info og påmelding:

Fast timeavtale:

Med en bistandsavtale, så sikrer du deg at vi kan hjelpe deg et fast antall timer pr måned. Da forplikter vi oss til å levere dette i henhold til fastlagt SLA

 

Timebank:

Du kjøper et antall timer, 10,20 eller 50 timer og du kan kontakte oss med dine behov når du trenger dette.

 

Mailchimp partner badge

Ta kontakt med oss i dag, så tar vi en prat.

HCL Nordic og pandemien korona:Vi ønsker å være din støttespiller!

HCL Nordic leverer digitale tjenester i form av Mailchimp/kommunikasjonsløsninger, SMS, nettsider med mer.  Våre kunder er i stor grad berørt av korona-utbruddet, og trenger å nå ut til sine kunder og samarbeidspartnere med viktig informasjon i løpet av kort tid.

Vi har løsninger som gir deg full oversikt over kundedataene dine i Mailchimp for å sende ut e-post eller SMS, og kan få deg opp å gå i løpet av svært kort tid. Vi kan også hjelpe deg med å sette opp og sende ut viktig informasjon, gjennom den kanalen du måtte ønske.