Bestill kurs i dag!
Mailchimp-kurs

Lister, segmenter, grupper, tags, GDPR, maler, kampanjeoppsett, utsendelser og signup-forms. Alt dette, og mye mer, blir gjennomgått på vårt populære Mailchimp-kurs. Nybegynner eller viderekommen? Hos oss er det plass til alle!

 

MELD DEG PÅ I DAG!

 

Vårt heldagskurs i Mailchimp er digitalt og du kan derfor delta fra din egen stue eller kontorplass. Kurset varer i 6 timer (inkludert pauser) og varer fra kl. 09 til 15. 

De siste årene har vi hatt over 300 norske bedrifter på kurs i Mailchimp. På kurset lærer du blant annet hvordan du kan designe flotte nyhetsbrev og effektivt håndtere dine lister. Vi viser deg hvordan de ulike kampanjetypene fungerer, går gjennom ‘marketing automation‘ med Mailchimp, samt går gjennom malverktøyet til Mailchimp slik at du selv kan designe en mal som fungerer for din virksomhet.

Hos oss er ingen spørsmål «dumme», og vi ser at en av de store styrkene med et «klasseromskurs» nettopp er at kursdeltakerne kan ha en dialog med kursholderen gjennom dagen, og få svar på de spørsmål den enkelte måtte ha.

Kom å lær hvordan du kan få enda mer ut av din konto i Mailchimp.

KURSINNHOLD:

 

09.00  Gjennomgang av innstillinger i Mailchimp-konto

09.30  Publikum, beste praksis

10.15  Pause  

10.30  Malverk, design og muligheter.

11.30  Lunsj 

12.15  Kampanjeoppsett og utsendelse

13.00  Signup-forms, automatiseringer, integreringsmuligheter, rapport

14.00  Pause 

14.10  Repetisjon, konkurranse, spørsmål

14.50  Vi avslutter, vel hjem

 

OM HCL NORDIC OG MAILCHIMP

Mailchimp og HCL Nordic er en sterk kombinasjon! Vi er Mailchimp-partner, og godkjent kursholder i Mailchimp’s experts’ directory. Mailchimp er verdens ledende e-post og marketing automation verktøy med over 15 millioner brukere. HCL Nordic er Skandinavias ledende spesialister innen Mailchimp. Siden vi ble partnere med Mailchimp i 2014, har vi hjulpet over 300 nordiske selskaper med å øke sin kompetanse på Mailchimp. Utover å holde kurs, hjelper vi også våre kunder med å utvikle maler, bygge integrasjoner, oppsett av RSS kampanjer, support og mye, mye mer. Mailchimp er mer enn bare nyhetsbrev og vi kan hjelpe deg med å innfri deres potensiale.
 

 

OM KURSHOLDER

Cathrine har flere års erfaring innen markedsføring og en utdannelse innen pedagogikk. Hun er en mester i å forklare fagstoff på en konkret og lettfattelig måte, noe som kommer våre kursdeltakere til gode. Hos HCL Nordic AS er hun kursholder, Mailchimp-ekspert og kunderådgiver. Tidligere har hun jobbet som markedskoordinator i Floriss, vært manager for artister, i tillegg til at hun har lang erfaring som konsertprodusent og sanger.
 
Hva sier deltakerne
9.14/10
51 anmeldelser
Kursholder
9.33
Kursinnhold
9.14
"En fantastisk kursleder som ga oss et supert innblikk i alle mulighetene."
"Veldig imøtekommende, inkluderende og engasjerende kursholder. Og selvfølgelig kunnskapsrik! Og spørsmål som kom underveis ble fulgt opp i ettertid. Det var veldig bra!"
 

PRAKTISK INFORMASJON:

Sted: Digitalt via Zoom. 

Pris: 3990,- (inkluderer kursmateriell, kursbevis, pausesnacks og lunsj)

Du må ha en ferdigregistrert Mailchimp-konto før kurset (betalt konto påkrevd, vi anbefaler «standard»). Registrer deg her om du ikke allerede har. NB. dobbetsjekk at du har full tilgang til deres Mailchimp-konto (admin/manager).

 

 

Mailchimp partner badge

Meld deg på vårt Mailchimp-kurs