Bestill kurs i dag!
Mailchimp-kurs

Lister, segmenter, grupper, tags, GDPR, maler, kampanjeoppsett, utsendelser og signup-forms. Alt dette, og mye mer, blir gjennomgått på vårt populære Mailchimp-kurs. Nybegynner eller viderekommen? Hos oss er det plass til alle!

MELD DEG PÅ I DAG!

Velg dato og trykk ‘Registrer deg’.
Kursdato

De siste årene har vi hatt over 300 norske bedrifter på kurs i Mailchimp. På kurset lærer du blant annet hvordan du kan designe flotte nyhetsbrev og effektivt håndtere dine lister. Vi viser deg hvordan de ulike kampanjetypene fungerer, går gjennom ‘marketing automation‘ med Mailchimp, samt går gjennom malverktøyet til Mailchimp slik at du selv kan designe en mal som fungerer for din virksomhet.

Hos oss er ingen spørsmål «dumme», og vi ser at en av de store styrkene med et «klasseromskurs» nettopp er at kursdeltakerne kan ha en dialog med kursholderen gjennom dagen, og få svar på de spørsmål den enkelte måtte ha.

Kom å lær hvordan du kan få enda mer ut av din konto i Mailchimp.

KURSINNHOLD:

09.00  Oppsett av Mailchimp-konto, Beste praksis lister

10.15  Pause med servering 

10.30  Mal, Design

11.30  Lunsj 

12.15  Kampanjeoppsett, utsendelse

13.00  Signup-forms, automatiseringer, integreringsmuligheter, rapport

14.00  Pause med snacks

14.10  Repetisjon, konkurranse

14.50  Vi avslutter, vel hjem

 

OM HCL NORDIC OG MAILCHIMP

Mailchimp og HCL Nordic er en sterk kombinasjon! Vi er Mailchimp-partner, og godkjent kursholder i Mailchimp’s experts’ directory. Mailchimp er verdens ledende e-post og marketing automation verktøy med over 15 millioner brukere. HCL Nordic er Skandinavias ledende spesialister innen Mailchimp. Siden vi ble partnere med Mailchimp i 2014, har vi hjulpet over 300 nordiske selskaper med å øke sin kompetanse på Mailchimp. Utover å holde kurs, hjelper vi også våre kunder med å utvikle maler, bygge integrasjoner, oppsett av RSS kampanjer, support og mye, mye mer. Mailchimp er mer enn bare nyhetsbrev og vi kan hjelpe deg med å innfri deres potensiale.

 

OM KURSHOLDER

Cathrine har flere års erfaring innen markedsføring og en utdannelse innen pedagogikk. Hun er en mester i å forklare fagstoff på en konkret og lettfattelig måte, noe som kommer våre kursdeltakere til gode. Hos HCL Nordic AS er hun kursholder, Mailchimp-ekspert og kunderådgiver. Tidligere har hun jobbet som markedskoordinator i Floriss, vært manager for artister, i tillegg til at hun har lang erfaring som konsertprodusent og sanger.
Hva sier deltakerne
9.14/10
51 anmeldelser
Kursholder
9.33
Kursinnhold
9.14
"En fantastisk kursleder som ga oss et supert innblikk i alle mulighetene."
"Veldig imøtekommende, inkluderende og engasjerende kursholder. Og selvfølgelig kunnskapsrik! Og spørsmål som kom underveis ble fulgt opp i ettertid. Det var veldig bra!"

PRAKTISK INFORMASJON:

Fasiliteter: Moderne, lyse og flotte lokaler. Behagelige sitteplasser, enkel tilgang til strøm, gratis wi-fi, gratis kaffe/te/snacks, toaletter. Overnatting kan bookes på forespørsel.

Sted: UMA workspace i Stenersgata 8 (vis à vis Oslo City)

Veibeskrivelse og parkering: Kurset finner sted i våre lokaler hos UMA Workspace i Stenersgata 8. Inngangen finner du vis à vis Oslo City. Det er kun noen få minutters gange hit fra både Jernbanetorget og Oslo Sentralstasjon. Evt. parkering finnes på Oslo City/Byporten.

Pris: 5990,- (inkluderer kursmateriell, kursbevis, pausesnacks og lunsj)

Ha med egen mac/pc + ferdigregistrert Mailchimp-konto (betalt konto påkrevd, vi anbefaler «standard»). Registrer deg her om du ikke allerede har. NB. dobbetsjekk at du har full tilgang til deres Mailchimp-konto (admin/manager).

 

Bli med sammen med mange andre Mailchimp brukere på vår neste Mailchimp meetup i Oslo. Det er helt gratis og du får god frokost og gode tips og råd. Sjekk ut her og meld deg på i dag: https://mailchi.mp/hclnordic/mars2020

 

Mailchimp partner badge

Meld deg på vårt Mailchimp-kurs

HCL Nordic og pandemien korona:Vi ønsker å være din støttespiller!

HCL Nordic leverer digitale tjenester i form av Mailchimp/kommunikasjonsløsninger, SMS, nettsider med mer.  Våre kunder er i stor grad berørt av korona-utbruddet, og trenger å nå ut til sine kunder og samarbeidspartnere med viktig informasjon i løpet av kort tid.

Vi har løsninger som gir deg full oversikt over kundedataene dine i Mailchimp for å sende ut e-post eller SMS, og kan få deg opp å gå i løpet av svært kort tid. Vi kan også hjelpe deg med å sette opp og sende ut viktig informasjon, gjennom den kanalen du måtte ønske.