Ønsker du et kurs?
Mailchimp-kurs 28. august kl 0900 i Oslo

Lister, segmenter, grupper, tags, GDPR, maler, kampanjeoppsett, utsendelser og signup-forms. Alt dette, og mye mer, blir gjennomgått på vårt populære Mailchimp-kurs. Nybegynner eller viderekommen? Hos oss er det plass til alle!

 

Vårt heldagskurs i Mailchimp gjennomføres i Oslo hos Epicenter. Kurset varer i 6 timer (inkludert pauser) og varer fra kl. 09 til 15. 

Etter endt kurs vil du få en helhetlig oversikt og kunnskap om mulighetene som finnes i Mailchimp for utsendelse av e-post. Du vil kunne sende ut nyhetsbrev på egendesignet mal og ha god oversikt over hvilke muligheter du har for gruppering, segmentering og tagging i ditt publikum, og mye mer. Du mottar også et digitalt kursbevis etter gjennomført kurs.

KURSINNHOLD:

09.00  Gjennomgang av innstillinger i Mailchimp-konto
09.30  Publikum, beste praksis
10.15  Pause  
10.30  Malverk, design og muligheter.
11.30  Lunsj
12.15  Kampanjeoppsett og utsendelse
13.00  Signup-forms, automatiseringer, integreringsmuligheter, rapport
14.00  Pause
14.10  Repetisjon, konkurranse, spørsmål
14.50  Vi avslutter, vel hjem

Kursavgift: 5.990,- inkluderer lunsj og kaffe/te/frukt hele kurset.

Bestill kurs her

Ønsker du heller å ha en workshop/kurs bare for deg og dine kolleger, sjekk ut her: https://hclnordic.no/tjeneste/internkurs/

Ønsker du at vi skal gå inn og bistå deg direkte i din Mailchimp konto, eller bare ha en partner som du kan kontakte ved behov, så kan du benytte deg av vår tjeneste på dette her: https://hclnordic.no/tjeneste/support-mailchimp/

De siste årene har vi lært opp over 300 norske bedrifter i Mailchimp. På et kurs med oss lærer du blant annet hvordan du kan designe flotte nyhetsbrev og effektivt håndtere dine lister. Vi viser deg hvordan de ulike kampanjetypene fungerer, går gjennom ‘marketing automation‘ med Mailchimp, samt går gjennom malverktøyet til Mailchimp slik at du selv kan designe en mal som fungerer for din virksomhet.

Passer datoen for kurset ikke? Send oss en e-post så setter vi deg på liste, vi kommer med flere datoer utover 2024.

 

 

 

OM HCL NORDIC OG MAILCHIMP

Mailchimp og HCL Nordic er en sterk kombinasjon! Vi er Mailchimp-partner, og godkjent kursholder i Mailchimp’s experts’ directory. Mailchimp er verdens ledende e-post og marketing automation verktøy med over 15 millioner brukere. HCL Nordic er Skandinavias ledende spesialister innen Mailchimp. Siden vi ble partnere med Mailchimp i 2014, har vi hjulpet over 300 nordiske selskaper med å øke sin kompetanse på Mailchimp. Utover å holde kurs, hjelper vi også våre kunder med å utvikle maler, bygge integrasjoner, oppsett av RSS kampanjer, support og mye, mye mer. Mailchimp er mer enn bare nyhetsbrev og vi kan hjelpe deg med å innfri deres potensiale.
 
Hva sier deltakerne
9.14/10
51 anmeldelser
Kursholder
9.33
Kursinnhold
9.14
"En fantastisk kursleder som ga oss et supert innblikk i alle mulighetene."
"Veldig imøtekommende, inkluderende og engasjerende kursholder. Og selvfølgelig kunnskapsrik! Og spørsmål som kom underveis ble fulgt opp i ettertid. Det var veldig bra!"

Klar for å bli med?