Ønsker du et kurs?
Mailchimp-kurs

Lister, segmenter, grupper, tags, GDPR, maler, kampanjeoppsett, utsendelser og signup-forms. Alt dette, og mye mer, blir gjennomgått på vårt populære Mailchimp-kurs. Nybegynner eller viderekommen? Hos oss er det plass til alle!

 

Vi leverer mange ulike tjenester rundt Mailchimp.

Dersom du ønsker at vi skal holde et kurs/workshop for deg og dine kolleger, så leverer vi dette digitalt. Varigheten på workshop og pris varierer etter behov.  

I forkant av kurset, setter vi oss ned sammen og planlegger kursdagen. Sammen finner vi ut hvor og hvordan kursdagen skal legges opp, hvilke temaer som skal tas opp, hva dere ønsker å fordype dere i, samt andre tilpasninger. Dette er opplæring på deres premisser.

Ønsker du at vi skal gå inn og bistå deg direkte i din Mailchimp konto, eller bare ha en partner som du kan kontakte ved behov, så kan du benytte deg av vår tjeneste på dette her: https://hclnordic.no/tjeneste/support-mailchimp/

De siste årene har vi lært opp over 300 norske bedrifter i Mailchimp. I en workshop med oss lærer du blant annet hvordan du kan designe flotte nyhetsbrev og effektivt håndtere dine lister. Vi viser deg hvordan de ulike kampanjetypene fungerer, går gjennom ‘marketing automation‘ med Mailchimp, samt går gjennom malverktøyet til Mailchimp slik at du selv kan designe en mal som fungerer for din virksomhet.

 

 

 

OM HCL NORDIC OG MAILCHIMP

Mailchimp og HCL Nordic er en sterk kombinasjon! Vi er Mailchimp-partner, og godkjent kursholder i Mailchimp’s experts’ directory. Mailchimp er verdens ledende e-post og marketing automation verktøy med over 15 millioner brukere. HCL Nordic er Skandinavias ledende spesialister innen Mailchimp. Siden vi ble partnere med Mailchimp i 2014, har vi hjulpet over 300 nordiske selskaper med å øke sin kompetanse på Mailchimp. Utover å holde kurs, hjelper vi også våre kunder med å utvikle maler, bygge integrasjoner, oppsett av RSS kampanjer, support og mye, mye mer. Mailchimp er mer enn bare nyhetsbrev og vi kan hjelpe deg med å innfri deres potensiale.
 
Hva sier deltakerne
9.14/10
51 anmeldelser
Kursholder
9.33
Kursinnhold
9.14
"En fantastisk kursleder som ga oss et supert innblikk i alle mulighetene."
"Veldig imøtekommende, inkluderende og engasjerende kursholder. Og selvfølgelig kunnskapsrik! Og spørsmål som kom underveis ble fulgt opp i ettertid. Det var veldig bra!"

Interessert i kurs?