Bestill kurs i dag!
Mailchimp-kurs

Lister, segmenter, grupper, tags, GDPR, maler, kampanjeoppsett, utsendelser og signup-forms. Alt dette, og mye mer, blir gjennomgått på vårt populære Mailchimp-kurs. Nybegynner eller viderekommen? Hos oss er det plass til alle!

De siste årene har vi hatt over 200 norske bedrifter på kurs i Mailchimp. På kurset lærer du blant annet hvordan du kan designe flotte nyhetsbrev og effektivt håndtere dine lister. Vi viser deg hvordan de ulike kampanjetypene fungerer, går gjennom ‘marketing automation‘ med Mailchimp, samt går gjennom malverktøyet til Mailchimp slik at du selv kan designe en mal som fungerer for din virksomhet.

Hos oss er ingen spørsmål «dumme», og vi ser at en av de store styrkene med et «klasseromskurs» nettopp er at kursdeltakerne kan ha en dialog med kursholderen gjennom dagen, og få svar på de spørsmål den enkelte måtte ha.

Kom å lær hvordan du kan få enda mer ut av din konto i Mailchimp.

MELD DEG PÅ I DAG!

Velg dato og trykk ‘Registrer deg’.
Kursdato

KURSINNHOLD:

09.00  Oppsett av Mailchimp-konto, Beste praksis lister

10.15  Pause med servering 

10.30  Mal, Design

11.30  Lunsj 

12.15  Kampanjeoppsett, utsendelse

13.00  Signup-forms, automatiseringer, integreringsmuligheter, rapport

14.00  Pause med snacks

14.10  Repetisjon, konkurranse

14.50  Vi avslutter, vel hjem

 

OM HCL NORDIC OG MAILCHIMP

Mailchimp og HCL Nordic er en sterk kombinasjon! Vi er Mailchimp-partner, og godkjent kursholder i Mailchimp’s experts’ directory. Mailchimp er verdens ledende e-post og marketing automation verktøy med over 15 millioner brukere. HCL Nordic er Skandinavias ledende spesialister innen Mailchimp. Siden vi ble partnere med Mailchimp i 2014, har vi hjulpet over 300 nordiske selskaper med å øke sin kompetanse på Mailchimp. Utover å holde kurs, hjelper vi også våre kunder med å utvikle maler, bygge integrasjoner, oppsett av RSS kampanjer, support og mye, mye mer. Mailchimp er mer enn bare nyhetsbrev og vi kan hjelpe deg med å innfri deres potensiale.

 

OM KURSHOLDER

Cathrine har flere års erfaring innen markedsføring og en utdannelse innen pedagogikk. Hun er en mester i å forklare fagstoff på en konkret og lettfattelig måte, noe som kommer våre kursdeltakere til gode. Hos HCL Nordic AS er hun kursholder, Mailchimp-ekspert og kunderådgiver. Tidligere har hun jobbet som markedskoordinator i Floriss, vært manager for artister, i tillegg til at hun har lang erfaring som konsertprodusent og sanger.
Hva sier deltakerne
9.14/10
51 anmeldelser
Kursholder
9.33
Kursinnhold
9.14
"En fantastisk kursleder som ga oss et supert innblikk i alle mulighetene."
"Veldig imøtekommende, inkluderende og engasjerende kursholder. Og selvfølgelig kunnskapsrik! Og spørsmål som kom underveis ble fulgt opp i ettertid. Det var veldig bra!"

PRAKTISK INFORMASJON:

Fasiliteter: Moderne, lyse og flotte lokaler. Behagelige sitteplasser med god albueplass. Enkel tilgang til strøm, gratis wi-fi, gratis kaffe/te/snacks, toaletter og uteområde.Overnatting kan bookes på forespørsel.

Sted: Thon Hotel Vika Atrium (5 min gåavstand fra Nationaltheatret)

Veibeskrivelse og parkering: Thon Hotel Vika Atrium ligger rett ved Aker Brygge i Oslo, bare 5 minutter fra Nationaltheateret stasjon (t-bane og tog). Aker Brygge parkering og Munkedamsveien P-hus finnes i umiddelbar nærhet til kurslokalene.

Pris: 5990,- (inkluderer kursmateriell, kursbevis, pausesnacks og lunsj)

Ha med egen mac/pc + ferdigregistrert Mailchimp-konto (betalt konto påkrevd, vi anbefaler «standard»). Registrer deg her om du ikke allerede har. NB. dobbetsjekk at du har full tilgang til deres Mailchimp-konto (admin/manager).

 

 

Mailchimp partner badge

Meld deg på vårt Mailchimp-kurs

Cathrine Gudesen Torp, Mailchimp expert

Cathrine Gudesen Torp,
Mailchimp expert