Bestill SEO-tjenester fra oss i dag
SEO

Ettersom de aller fleste kjøpsprosesser starter på nett, er det avgjørende at dine potensielle kunder finner akkurat deg. Les om våre tjenester nederst på siden.

Hva er SEO?

SEO er forkortelsen for Search Engine Optimization, eller Søkemotoroptimalisering på norsk. Kort fortalt betyr SEO å benytte metoder som fører til at en eller flere nettsider oppnår bedre synlighet og/eller rangering på søkemotorenes resultatsider. For at dette skal skje, må søkemotoren klare å tolke innholdet i en nettside, og SEO metoder tas derfor i bruk.

Det handler i bunn og grunn om å få din posisjon i søkeresultatene til å stige, øke trafikken til dine nettsider/landingssider og gi dine brukere/kunder en bedre opplevelse av nettsiden din. Ved å tilfredstille søkemotorene, tilfredstiller du dine brukere, og ved å tilfredstille dine brukere, tilfredstiller du søkemotorene.

Les mer om Hva er søkermotoroptimalisering (SEO)?

Hvordan gjør jeg nettsiden min mer synlig?

Metoder for SEO kan både være knyttet til forhold på et nettsted eller forhold utenfor nettstedet.

SEO på et nettsted kan for eksempel være bruk av søkeord i teksten, tekstmengde, design og brukervennlighet, bilde- og videobruk, teknisk oppbygning og linking til riktige ressurser.

SEO utenfor nettstedet, kan for eksempel være linker fra andre nettsider til din nettside. Disse kan være basert på gjensidige avtaler, betalte oppføringer og sosiale medier, og vil i noen søkemotorer slå heldigere ut enn andre.

Les 17 seo-tips til deg som vil utføre selv

De mest populære nettsidene rangerer høyest, og det er nettopp de som er flinke på å gjøre nettsidene gode for brukerene/leserene. Enkelte temaer kan det være vanskelig å komme høyt opp på. Populære søkeord/-setninger har ofte høy konkurranse.

For å ha en sjanse for å havne i toppen av et søkeresultat bør du bl.a.:

Våre SEO-tjenester

Vi jobber masse med SEO for våre kunder, og har med årene utarbeidet noen produkter som vi ser våre kunder har behov for, og ønsker hjelp med. Kontakt oss så prater vi gjerne om hvordan du kan få nettsidene dine opp og frem. Noe av det vi kan bistå med er:

  • Søkeordsanalyse (Analyse av nettsiden med de viktigste landingssidene)
  • Søkeordsliste (liste med ord som er relevante til dine produkter/tjenester som folk søker på)
  • Tilstandsrapporter (Månedlige rapporter på forbedringspotensiale, statistikk for dine nettsider, teknisk tilstand, muligheter mm.)
  • Teknisk opprydning (Riktig struktur, raskere innlastning, mobilvennlighet osv.)
  • Tekstforfattelse (Utforming av tekst til dine nettsider)
  • Opplæring (Vi setter oss ned hos oss eller dere, gir opplæring og jobber med SEO sammen)

Ta kontakt med oss i dag, så tar vi en prat.

Claus Lorentzen, CEO

Claus Lorentzen,
CEO