Bestill nettbutikk fra oss i dag
Bestselger
WooCommerce Nettbutikk

Har du en nettbutikk? Eller kanskje du ønsker å realisere drømmen om å selge produktene dine via en nettbutikk? Vi har erfaring med alt fra små til store nettbutikker, fra 0,- i omsetning fra første dag til titalls millioner. Nå er vi klare for å sette dine idéer ut til virkelighet.

NYHETER:

Nå kan vi hjelpe deg med å sette opp direkte integrasjon mellom Zoom og WooCommerce. Dette betyr at du kan gjøre dine webinarer tilgjengelig i nettbutikken og la deltakere melde seg på, og motta link til webinaret helt automatisk.

Vår helt nye integrasjon til 24/7 Office er nå på plass. Les mer om den her

Be om demo av vår helt nye plugin for enkel behandling og oppdatering av bildene på din nettbutikk. Vi kan også sette opp løsning for sømløs integrasjon av bilder fra ekstern lagringsmedie.

Et godt system er avgjørende om du skal ha suksess med din nettbutikk. Som Visma ISV partner kan vi hjelpe deg med å integrere din nettbutikk til et ERP/forretningssystem fra Visma.

Om du ikke ønsker å integrere et ERP system til din nettbutikk, hjelper vi deg med å sette opp et PIM (Product inventory management), som for eksempel Woocommerce.

En nettbutikk krever en betalingsløsning. Du bestemmer selv hvilken betalingsløsning som passer best for ditt selskap, Klarna, Payex, Stripe eller noe helt annet. Vi fikser det for deg.

 

Fraktløsninger finnes det også mange av. At kundene dine mottar varene raskt og sømløst har ofte mye å si for kundeopplevelsen. Bring, Helthjem eller Consignor er bare noen av de vi har erfaring med. Hvilken leverandør du velger, er opp til deg.

Du har sikkert mange tanker og ideer om hvordan sluttresultatet skal se ut.

Claus Lorentzen — CEO

Hvordan komme i gang
Du har sikkert mange tanker og ideer om hvordan sluttresultatet skal se ut. En prosess sammen med oss, starter alltid med at vi setter oss inn i din forretningsmodell. Det er viktig for oss å skape et godt fundament gjennom forståelse og innsikt for å sikre et godt resultat. Deretter starter vi arbeidet sammen med deg. Vi definerer en ramme og en tidlig skisse for hvordan løsningen skal fungere, før vi lager en designskisse.

I etterkant av dette får du et tidsestimat fra oss. Hvor mye tid vi trenger for å bygge din løsning, sier både noe om prisnivået og fremdriften i prosjektet. På bakgrunn av dette kan du bestemme deg for om du ønsker å jobbe med oss.

Ta kontakt med oss i dag, så tar vi en prat.

Hilde Haustreis, Prosjektleder

Hilde Haustreis,
Prosjektleder