Bestill klikk og hent fra oss i dag
Klikk og hent

Om du har nettbutikk eller ikke, så kan en klikk og hent-løsning drastisk øke din omsetning.

Vi ser at halvparten av dem som handler på nettet velger å hente i butikk. Derfor er varetilgjengelighet viktig. Da er du med på startstreken.

Jaan Ivar Semlitsch —konsernsjef i Elkjøp

Netthandel har tatt en sentral rolle i forbrukernes hverdag, og det truer virksomheten til fysiske butikker. Likevel viser det seg at 50% ønsker å hente varen i butikk, i følge Semlitsch. En klikk og hent-løsning har flere fordeler, både for deg som bedrift og for sluttkunden.

Her er noen grunner til at en WooCommerce klikk og hent-løsning kan være fordelaktig for deg og dine kunder:

 

Frihet for kunden

En av grunnene til at netthandel har blitt så populært, er på grunn av den friheten den tilbyr. Når som helst på døgnet, hvor som helst i verden, kan man søke og handle på nett. Minuset er den lange leveringstiden. En klikk og hent-løsning tilbyr fortsatt samme frihet, med mulighet for å hente varen samme dag.

 

Mersalg

Ved å få kunden til butikken, åpnes det opp for store muligheter for mersalg. Netthandel bruker algoritmer til å kunne predikere hvilke forslag som kan passe for hver enkelt besøkende, noe som er veldig nyttig for mersalg, men den fysiske korrespondansen med et annet menneske er fortsatt uerstattelig. Ved å snakke med kunden vil du som ansatt i en bedrift enklere kunne komme frem til hvilke behov kunden har.

 

Trygghet

Ingen liker bomturer, og en klikk og hent-løsning skaper trygghet for kunden ved at de er sikre på at varen er på lager og tilgjengelig når de kommer.

Vi kan bygge din klikk og hent-løsning, både om du allerede har en nettbutikk, eller om du bare har en nettside. Ta kontakt for å komme i gang i dag!

Ta kontakt med oss i dag, så tar vi en prat.

Hilde Haustreis, Project manager

Hilde Haustreis,
Project manager