Bestill B2B-portal fra oss i dag
B2B Portal

Selger du produkter til forhandlere, ønsker du å kommunisere internt med ansatte eller dele privat informasjon? Da er en B2B portal noe for deg.

 

Vi bygger en løsning for dine kunder, ansatte eller leverandører, som gir dem eksklusiv tilgang til deler av din nettside via innlogg. Her kan du for eksempel sette opp bestillingssystem for varer til butikk, oppdatere varelager og legge ut nyheter og viktig informasjon.

Her er noen eksempler på hvordan en B2B portal kan være nyttig for deg:

Bestilling av varer
En B2B portal er spesielt nyttig dersom du mottar bestillinger av nye varer fra forhandlere. På denne måten kan forhandlerne enkelt logge seg inn på din nettside, og gjøre en bestilling av de varene du har på lager, når det passer for dem. Leverandørene mottar en automatisk bekreftelse og varene kan pakkes og leveres.

 

Oppdatering av varelager
Er du en kjede med flere butikker og tilbyr en klikk&hent-løsning? Da er dette den perfekte måten å oppdatere ditt varelager. Hver butikk kan ha ulikt sortiment, og ulikt antall varer. En B2B portal verdisikrer at informasjonen på nettsiden er korrekt.

 

Priser
Mange B2B aktører opererer med flere ulike priskategorier mot ulike typer forhandlere. Noen skal ha større rabatter enn andre, noen produkter består av flere ulike produkter som tilsammen gjør et produkt. Alt dette er viktig å få bygget inn i logikken på netthandelsløsningen.

 

Nyheter og viktig informasjon
Er du en bedrift eller organisasjon som ønsker å dele noe informasjon kun med dine ansatte eller medlemmer? Her kan dere dele kampanjer, nyheter, medlemsfordeler og annen relevant informasjon. E-post er et fantastisk verktøy, men kan fort forsvinne i støyen. På denne måten er både ansatte og medlemmer sikre på å alltid finne tilbake til rett informasjon.

En B2B portal kan utnyttes på mange ulike måter, dette er bare noen eksempler på portaler vi har utviklet for våre kunder. Hva er ditt behov? Ta kontakt i dag, så kan vi se om en B2B portal er noe for deg.

Ta kontakt med oss i dag, så tar vi en prat.

Claus Lorentzen, CEO

Claus Lorentzen,
CEO