UI/UX Designer

Til våre nye webdesignere:

Vi utvikler og drifter digitale salgs- og markedsførings-løsninger som nettsider/-butikker og integrasjoner mot forretningssystemer. I tillegg hjelper vi våre kunder med å skape trafikk ved hjelp av SEO, AdWords og mye mer. Vi er Google partnere, vi er MailChimp eksperter (helt sant) og vi er partnere med Visma.

Vi er totalt 10 ansatte/freelansere som kommer og går i de splitter nye lokalene i Asker Tek, 5 minutter unna Asker stasjon. Vi kan tilby et inkluderende arbeidsmiljø med plass til mangfold og kreativitet. Du får plass til å bruke hjernen, faktisk er vi helt avhengig av at du er i stand til å tenke selv, men samtidig evner å inngå i et fellesskap og samarbeid med oss som jobber her fra før. Det er også viktig at du vet hvem du selv er og hva du vil ha ut av livet ditt. Det kan bli 2 timer, 40 timer eller kanskje enda mer jobb per uke, det kommer veldig an på deg.

Du er en kreativ sjel, med overvekt av digital tankegang. Det som kommer fra deg er som regel gjennomtenkt, du mener noe med det du kommuniserer og designer! Du er alltid klar for å ta det neste steget, og blir utålmodig når tingene tar for lang tid. Det skal skje noe, nå!

Om du har 10 års grafisk utdanning i ryggen eller ei, du bør ha gjort et eller annet du er skikkelig stolt over, og som du bare MÅ vise oss.

Du er våken, og trenger ikke å få ting inn med t-skje.

Du skjønner hva jeg mener når jeg forteller deg at du skal lage en designramme, eller en prototype og hva det vil si å jobbe med krevende kunder. CV’en din er ikke full av fine fyllord som proaktiv, energisk og arbeidssom, du verdsetter handlinger over ord. Omvendt så har du erfaring med, eller i alle fall kjenskap til, kanban, scrum, waterfall og lean. Du henger med på utviklingen, for å si det sånn.

Vi har felles frokost på kontoret hver fredag morgen, det er en viktig del av vår kultur – og du er herved invitert. Vi vil gjerne vite hvem du er også etter alle jobbintervjuene er overstått. Hvem vet, kanskje finner du ut at du liker oss så godt at du ikke ønsker å forlate oss?

Send meg et eller annet om deg: ring, send SMS, e-post, brev, melding på Facebook eller LinkedIn – eller gjør noe helt annet. Vis meg hvor kreativ du er!

– Claus

Send inn din søknad her.

Claus Lorentzen, CEO

Claus Lorentzen,
CEO