seo søkemotoroptimalisering

SEO

Ettersom de aller fleste kjøpsprosesser starter på nett, er det avgjørende at dine potensielle kunder finner akkurat deg.

”Den beste plassen å gjemme et lik,
er bak side 2 i Googles søkeresultater”

 

Tilstand

Første steg i vår arbeidsmetode, er å diagnostisere nettsidene dine. Vi kan gi deg en enkel søkemotoroptimalisering-tilstandsrapport kostnadsfritt. Denne vil gi en overordnet oversikt over hva og hvor mye som må gjøres for at nettsidene dine skal rangere høyere. Se vårt eksempel på en gratis seo rapport.

 

Strategi

Neste steg, er å lage en SEO strategi som imøtekommer flere faktorer: behov for relevant innhold, tekniske tilretteleggelser, strategisk viktige søkeord for deg, samt vedlikehold. Google lager stadig endringer og din søkemotoroptimaliserings-strategi bør følge etter, slik at den alltid er tilpasset Google sine algoritmer.

Du kan enten motta en rapport med konkrete forslag til forbedringer og gjøre disse selv, eller ta et møte med oss og la oss komme frem til en strategi for videre utvilking.

 

Ønsker du å motta en gratis forenklet SEO-analyse?

 

En god SEO strategi, vil føre flere potensielle kunder til nettsidene dine fra søkemotorene. Dersom du ønsker å lære mer om hva som ligger bak strategien, kan du lese vårt innlegg ‘Hva er søkemotoroptimalisering?‘.

 

Tilbake til våre tjenester

Kontaktperson

Claus_bw
Claus_bw

Claus Lorentzen

Rådgiver

.

claus@hclnordic.no
+47 944 30 636