Bestill Ticketmaster-integrasjon fra oss i dag
Ticketmaster + Mailchimp

Med vår smarte integrasjon mellom Ticketmaster og Mailchimp, kan du blant annet sende nyhetsbrev til de som har kjøpt billett til dine events med et enkelt tastetrykk.

Bakgrunn for løsningen:

GDPR, den nye personvernloven, har trådt i kraft. Dette innebærer noen utfordringer, men gir også en rekke nye muligheter. Med Ticketmasters oppdaterte løsning for salg av billetter, kan man nå overføre kundens e-postadresse direkte inn i Mailchimp, ved hjelp av en integrasjon mellom Ticketmaster og Mailchimp.

Løsningen gir deg:

  • Mulighet til å kontakte billettkjøpere med informasjon om arrangement, som f.eks. avlysning, bytte av konsertsal, parkeringsmuligheter, spillelister m.m.
  • Mulighet til å bygge e-postlister for bruk i e-postmarkedsføring. Samtykket hentes inn når kunden kjøper billetten sin i Ticketmaster.
  • Knytte dine kunder enda tettere til deg. Dermed kan du markedsføre andre arrangement, gi dem rabatter, be dem invitere andre med på arrangementet og mye mer.

Beskrivelse av løsning:

  • Kunden kjøper billett til ønsket arrangement i Ticketmaster.
  • I utsjekk-prosessen kreves det at man godtar at e-postadressen kan brukes til å bli kontaktet vedrørende gjeldende arrangement.
  • Denne e-postadressen legges da inn i en gruppe tilhørende arrangementet i en egen liste i Mailchimp. E-poster vedrørende arrangementet sendes da ut derfra, i hht lovverket.
  • Kunden kan også velge å bli kontaktet av arrangøren/management e.l. vedrørende lignende arrangement i fremtiden, via e-postmarkedsføring. Dette er valgfritt. Et kryss her vil sende kundens e-postadresse over til din markedsføringsliste i Mailchimp.
  • Du vil deretter lovlig, gjennom dette samtykket, kunne bruke e-posten i din markedsføring.

Kom i gang:

Kontakt oss på e-post eller telefon, så hjelper vi deg i gang.

Du betaler kun for bruken av løsningen, basert på hvor mange kunder som har kjøpt billett til dine arrangement, i tillegg til et oppstarts-gebyr.

Mailchimp partner badge

Ta kontakt med oss i dag, så tar vi en prat.

Cathrine Gudesen Torp, Mailchimp expert

Cathrine Gudesen Torp,
Mailchimp expert