Selger

Brenner du for salg av digitale løsninger?

Vi søker en dyktig B2B selger med stor interesse for ny teknologi og innovative tjenester.

HCL Nordic AS leverer løsninger og tjenester innen e-commerce og online dialog. Vi er Skandinavias ledende eksperter innen Mailchimp, leverer nettsider og nettbutikker basert på WordPress og WooCommerce, og bygger integrasjoner til 3.parts-systemer som Visma og Ticketmaster. Det vi lover våre kunder er: Med en digital løsning fra HCL Nordic får du tid til å gjøre mer av det du liker å gjøre. 

Siden HCL Nordic ble grunnlagt i 2014 har selskapet levert løsninger innen e-commerce og online dialog. HCL Nordic er eksperter på å bistå sine kunder med det som blir stadig viktigere i dagens marked: å skape synlighet overfor potensielle kunder og å skape en kundedialog som er relevant og verdifull for begge parter. Selskapet leverer opplæring og kurs, samt tradisjonelle konsulentoppdrag som for eksempel utvikling av nettbutikker, integrasjoner mellom forretningssystemer og support av eksisterende løsninger. Selskapet har i tillegg bygget en egen SaaS plattform som fungerer som en digital ansatt og automatiserer mange manuelle oppgaver. Plattformen inkluderer moduler innen .ai, e-post-bots, SMS-bots, lojalitets- og kundeklubb. Dette er et satsningsområde i HCL Nordic, og en utvikling som vil drives videre i årene som kommer.

Det er avgjørende å bygge opp under konkurransefortrinnet til HCL: menneskene som jobber der. HCL Nordic leverer digitale løsninger – men som likevel skapes av mennesker for mennesker.

Som selger for HCL Nordic vil du ta del i denne filosofien, og jobbe mot både store og små selskaper på tvers av industrier. Selskapet har utviklet tjenester og produkter som skaper store muligheter, spesielt med fokus på liveunderholdningsbransjen.

Du vil selv ha ansvar for å gripe de mulighetene du ser for både nysalg og mersalg.

Vi ser etter deg som ønsker å ha en rolle hvor dine resultater vil ha en direkte påvirkning på selskapets suksess, og som brenner for å skape gode kunderelasjoner. Du vil bli del av et engasjert team som jobber tett på sine kunder og som har ambisjoner om å være best på de områdene de leverer.

Vi ser etter deg som har

  • Erfaring fra B2B salg med gode resultater å vise til
  • Gjerne erfaring med salg av digitale tjenester
  • Stor interesse for ny teknologi og innovasjon
  • Pågangsmot, forretningsforståelse og et ønske om å skape resultater
  • Gode kommunikasjonsegenskaper og et serviceinnstilt tankesett
Som en del av HCL Nordic vil du få jobbe i et selskap hvor du får være med på en spennende utvikling og ta del i veksten selskapet nå skal inn i. Du vil være en svært viktig bidragsyter og vil få store rom til å planlegge din egen arbeidshverdag. HCL Nordic er opptatt av å bygge et sterkt team og legger til rette for både sosiale og faglige arrangement. Du vil få konkurransedyktige betingelser og få mulighet til å virkelig vise frem de gode resultatene du kan skape. Selskapet holder til i nye og moderne lokaler ved Oslo S.Vi håper du har lyst til å bli en del av teamet.

Ring til Ingvild Sandmo hos Badenoch + Clark for spørsmål eller om du er interessert i stillingen. Tlf 916 26 877.

Du kan også søke enkelt her gjennom Finn.no