NYHET

KURS I VIDEO

Oppstart høsten 2018

Ved å produsere enkle og relevante videoer har vi i HCL Nordic skapt en ROI på over 1500%. Vi deler nå vår erfaring og kunnskap med dere gjennom kurs i Oslo. Alt du trenger for å gjennomføre dette kurset er egen mac/pc med iMovie eller tilsvarende installert, en mobiltelefon og deg selv.

Synet er vår mest dominante sans, så det er kanskje ikke så rart at det visuelle spiller en stor rolle når det kommer til å kjøpe både produkter og tjenester. Video har lenge vært en av de mest effektfulle måtene å nå ut til eksisterende og nye kunder, men dessverre også en av de dyreste.

Det beste med å produsere video selv, er at du kan gå fra idé til video i løpet av bare få timer, og til ekstremt lave kostnader. I løpet av vårt praktiske kurs, vil du allerede ha laget din første video.

Kurs i Video YouTube play

Meld din interesse her!

Praktisk informasjon Oslo:

Fasiliteter:

Moderne, lyse og flotte lokaler. Behagelige sitteplasser med god albueplass. Enkel tilgang til strøm, gratis wi-fi, gratis kaffe/te/smoothie/snacks, toaletter og uteområde.

Overnatting kan bookes på forespørsel.

Sted:

OSLO: Thon Hotel Vika Atrium (5 min gåavstand fra Nationaltheatret)

Veibeskrivelse og parkering:

Thon Hotel Vika Atrium ligger rett ved Aker Brygge i Oslo, bare 5 minutter fra Nationaltheateret stasjon (t-bane og tog). Aker Brygge parkering og Munkedamsveien P-hus finnes i umiddelbar nærhet til kurslokalene.

Pris:

4990,- (inkluderer kursmateriell, pausesnacks og lunsj)

Et lite tips: Ha med egen mac/pc, mobiltelefon, lader til begge + installert iMovie på din mac – kan lastes ned her: https://www.apple.com/imovie/ eller tilsvarende program for din pc