Epostmarkedsføring

 

EPOSTMARKEDSFØRING

 

Salg er relasjoner og de behøver å pleies jevnlig. Med verdifullt innhold som er tilpasset dine ulike målgrupper, kan epostmarkedsføring være et svært effektivt verktøy.

”Enten må du skrive om noe som er verdt å lese, eller gjøre noe som er verdt å skrive om.”

– Benjamin Franklin, oppfinner

 

Vi kan hjelpe deg med følgende hovedområder av epostmarkedsføring:

 

Mottakslisten

Kvalitet trumfer kvantitet – og det første vi gjør, er å analysere din eksisterende liste og hjelpe deg med hvordan du skal bygge listen større og bedre. Vi segmenterer listen din basert på dine potensielle og eksisterende kunders behov.

 

Tekniske løsninger

Vi benytter Mailchimp, en brukervennlig og fleksibel løsning for nyhetsbrev og eDM. Vi kan sette opp løsningene og designe templatene for deg eller hjelpe deg til å gjøre dette selv.

Ta et kurs i MailChimp, les mer her:

 

Innhold

Content is king. Vi hjelper deg gjerne med en helhetlig strategi for innholdet i dine e-poster og hva det skal skape. Strategien inkluderer hva du skal formidle, hvordan, hvor (kanaler), når og hvilke konkrete handlinger du vil kunden skal gjøre.

 

Vi kan lage oppsett og maler, skrive tekst, designe etc. eller vi kan hjelpe deg på veien mot å gjøre dette selv. Ta kontakt til Cathrine på høyre side så hjelper hun deg videre.

 

Automatisering

Vi kan hjelpe deg med å automatisere din e-postmarkedsføring slik at du bruker minst mulig tid på administrering.

 

Vi kan også hjelpe deg med å sette opp transaksjonsmail som for eksempel kvitteringer og påminnelser automatisk.

 

Marketing Automation kan også med fordel benyttes i internkommunikasjonen; e-post med spørreundersøkelser, påminnelser og hyggelige hilsener. Bare fantasien setter begrensninger for hva marketing automation kan hjelpe deg med.

 

Les mer om marketing automation her

 

Måling

Mailchimp gir deg en enkel og svært nyttig oversikt over hvordan e-postene dine blir mottatt. Hvor mange og hvem som har åpnet og klikket videre skaper grunnlag for å lære og gjøre forbedringer.

 

Ønsker du å vite mer om hva epostmarkedsføring kan gjøre for deg? Ta kontakt med oss under knappen «Be om tilbud»

Kontaktperson

Cathrine Gudesen Torp

Rådgiver

.

cathrine@hclnordic.no
+47 950 61 527


Relevante innlegg