mailchimp-kurs ressursside

KURS

Kurs som passer for alle som jobber med digital kundebehandling og markedsføring.

KURS I MAILCHIMP

 

Neste kurs er i Oslo sentrum torsdag den 30. november 2017, kl 09:00 – 15:00

OSLO: Thon Hotell Vika Atrium (5 min gåavstand fra Nationaltheatret)

 

MailChimp-kurs spesielt for deg som skal begynne med, eller allerede har tatt i bruk Mailchimp og som gjerne vil lære deg mer. Du har sikkert prøvd å sende de første kampanjene ut, og føler du mangler litt mer informasjon og kunnskap om systemet.

 

På kurset lærer du også hvordan du bruker Mailchimp, som en del av en marketing automation løsning. Målsetningen med et MailChimp-kurs er å lære  triksene som gjør at du får enda mer ut av Mailchimp og dermed får flere kunder og mer omsetning.

 

LES MER OG MELD DEG PÅ I DAG!

 


INTERNKURS/BEDRIFTSKURS I MAILCHIMP

 

Skreddersydd MailChimp-kurs for små og store forsamlinger

 

Trenger din bedrift å øke kompetansen i MailChimp og lære mer om alle mulighetene som ligger i dette effektive verktøyet? Uavhengig av om dere bruker verktøyet til å kommunisere internt, eksternt, til salg eller til markedsføring, så kan vi hjelpe dere med å ta de neste stegene. Dere har kanskje prøvd å sende ut de første kampanjene, satt opp automatisering eller annonsering, men ønsker mer informasjon og kunnskap om systemet og mulighetene? Vi skreddersyr et internkurs for deg og dine kolleger.

 

I forkant av kurset, setter vi oss ned sammen og planlegger kursdagen. Sammen finner vi ut hvor og hvordan kursdagen skal legges opp, hvilke temaer som skal tas opp, hva dere ønsker å fordype dere i , samt andre tilpasninger. Dette er opplæring på deres premisser.

 

LES MER OG MELD DEG PÅ I DAG!

 


Kontaktperson

cathrine gudesen torp hcl nordic mailchimp-kurs kursholder
cathrine gudesen torp hcl nordic mailchimp-kurs kursholder

Cathrine Gudesen Torp

Rådgiver

.

cathrine@hclnordic.no
+47 950 61 527


Relevante innlegg